Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Багатство веб-камер

Висока якість

Logitech Rally Ultra - це найсучасніша система відеоконференцій для великих приміщень. Вона оснащена камерою з 15-кратним HD-зумом, 2 динаміками, 2 мікрофонними панелями, настільним концентратором і концентратором дисплея.

Функції автоматичної оптимізації

Система оснащена унікальними функціями автоматичної оптимізації якості зображення (RightLight), звуку (RightSound) і налаштувань камери (RightSight). Завдяки функції plug and play систему Rally Ultra можна легко підключити до ПК, комп'ютерів Mac і Chromebox через порт USB. Комплект Logitech Rally Ultra - це вражаюче поєднання неперевершеної якості передачі та елегантного промислового дизайну. Завдяки матовому чорному покриттю з сірими металевими елементами ці пристрої ідеально вписуються в професійне робоче середовище.

Бездоганна якість зображення

Камера конференц-системи Rally Ultra оснащена великим скляним об'єктивом, що забезпечує чудову чіткість зображення, ідеальну передачу кольору, роздільну здатність Ultra HD, оптимальну швидкість і плавність. Функція 15-кратного зуму без втрат дозволяє чудово відтворювати деталі навіть з найвіддаленіших куточків приміщення. Завдяки широкому діагональному полю огляду 90° і регульованому положенню об'єктива, модель Rally легко адаптується до поточних потреб користувача. Функція автофокусування гарантує, що всі співрозмовники можуть вільно брати участь у зустрічі.

Високоякісний звук

Динаміки, доступні в системі Rally Ultra, характеризуються кришталево чистим відтворенням звуку і надзвичайно низьким рівнем спотворень. Відмінна конструкція з амортизованою системою підвісу, низькочастотні рупори та високоефективні діафрагми відповідають за чудові звукові характеристики. На відміну від настільних колонок, колонки Rally призначені для розміщення в передній частині приміщення, паралельно дисплею.

Набір пресетів

Приступаючи до організації відеоконференції, вам потрібен повний контроль над налаштуваннями камери. Можливість зберегти будь-які три попередні налаштування, безумовно, допоможе вам вільно керувати пристроєм. Маючи під рукою набір пресетів, ви можете легко адаптувати їх до потреб, продиктованих динамікою зустрічі.

RightSense - вдосконалена автоматизація та оптимізація

Система Logitech Rally Ultra оснащена інноваційними технологіями RightSense - RightSight, RightLight і RightSound. Вони роблять використання комплекту ще простішим, приємнішим та ефективнішим. Керування камерою Logitech RightSight дозволяє автоматично регулювати налаштування об'єктива для оптимального кадрування учасників відеоконференції. Технологія Logitech RightLight забезпечує компенсацію низької освітленості, зменшуючи шум і відблиски. Опція RightSound, в свою чергу, розпізнає людську мову, оптимізує її передачу і усуває небажані фонові шуми.

Зручність використання

До комплекту Rally Ultra входить практичний радіопульт дистанційного керування, який дозволяє вільно керувати налаштуваннями камери та інших компонентів системи з будь-якої точки кімнати без необхідності направляти пульт безпосередньо на пристрій. Монтажні аксесуари, що входять до комплекту, дозволять вам оптимально встановити пристрої Logitech Rally Ultra в конференц-залі. Для дуже великих приміщень можна встановити додаткові мікрофонні панелі та динаміки.

Налаштування конфіденційності

Щоб забезпечити користувачам оптимальне відчуття безпеки, виробник оснастив Rally Ultra функцією конфіденційності. Після завершення або переривання роботи пристрій повертається в положення за замовчуванням, в якому об'єктив спрямований вниз. Завдяки такому розташуванню ви можете бути впевнені, що камера не записує ваші дії в кімнаті для переговорів у будь-який момент часу. Якщо під час конференції функція відео вимкнена, LED індикатор на камері загоряється червоним кольором, що гарантує конфіденційність.

Особливості продукту

Камера
Тип сенсораCMOS
Роздільна здатність3840 x 2160
Роздільна здатність 4K Так
Стиснення відеоH.264
Фокусування Так
Функція цифрової камери Так
Технічні
ІнтерфейсUSB
ЖивленняUSB
Вбудований мікрофон Так
Функція відеоконференції Так
Технічні характеристики
КолірЧорний

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Система відеоконференцзв'язку Logitech Rally Plus Ultra-HD Dual Speaker ConferenceCam (960-001224)

В наявності
Артикул: 352966
101 063 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бренд  Logitech
Спосіб підключення  USB
Ширина, см  18.300
Висота, см  15.200
Глибина, см  15.200
Гарантійний термін, міс.  12

Новою поштою по Україні - за тарифами перевізника.
Адресна доставка та доставка до відділення.

  • Оплата за реквізитами;
  • Безготівковий рахунок без урахування ПДВ (комісія 1,5%);
  • Післяплата:
    ! Важливо враховувати комісію перевізника за послугу «післяплата» – 22 грн за оформлення платежу + 2% від суми товару;
  • Оплата частинами від ПриватБанку:
    При виборі Оплати частинами з клієнта утримується 3,13% одноразової комісії від вартості покупки, яка не повертається у разі скасування замовлення. Радимо звʼязатися з менеджерами для узгодження покупки, перш ніж здійснювати оплату;
  • Посилка в кредит від Нової Пошти.
     

Як передати товар на сервісне обслуговування:

  1. Необхідно зв'язатися з нашим сервіс-менеджером, будь-яким зручним для Вас способом (в телефонному режимі, e-mail, або месенджері), за контактами зазначеними на сайті. Повідомити інформацію щодо несправності виробу, для оформлення менеджером заявки в систему обліку. 

  2. Менеджер надає контакти, для відправки товару на сервісне обслуговування (Новою Поштою). Ми беремо на себе витрати доставки товару від Вас до нас, і назад (за домовленістю). По здійсненню відправки, обов'язково, повідомте менеджеру номер товарно-транспортної накладної, щоб кур'єр якомога швидше забрав товар з пошти і передав на сервісне обслуговування.

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів за винятком дня покупки (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути використаний). Це право гарантує Вам Закон про захист прав споживача.
Щоб мати змогу обміняти або повернути товар, будь ласка, переконайтеся в наступному:

  • товар не був в експлуатації, збережений його товарний вигляд, товар не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, механічних пошкоджень, заводська упаковка, ярлики, пакети все ціле (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю) .
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Вгору