Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

НАДЗВИЧАЙНИЙ ЗВУК

Колонка Woburn II чисто відтворює навіть найвищі сопрано, блискуче справляється з найнижчими басами та забезпечує чітке і реалістичне звучання середніх частот. Два 1-дюймові твітери і два 5,25-дюймові сабвуфери мають індивідуальні підсилювачі класу D загальною потужністю 110 Вт. Дерев'яна конструкція корпусу забезпечує тепле, природне звучання, а система фазоінвертора оснащена портом для збільшення потужності звуку на низьких частотах.

БЕЗДРОТОВЕ З'ЄДНАННЯ за допомогою BLUETOOTH 5.0 і технології aptX

Насолоджуйтесь безперервною свободою пересування по будинку і прослуховуванням музики за допомогою технологій Bluetooth 5.0 і aptX. Технологія Bluetooth 5.0 забезпечує бездротову передачу звуку без втрат у радіусі до 30 футів (10 метрів), зберігаючи при цьому з'єднання. Тепер ви можете бездротово передавати музику зі смартфона, планшета або комп'ютера з підтримкою Bluetooth прямо на колонку без використання кабелів.

КУЛЬТОВИЙ ДИЗАЙН MARSHALL

Суцільний дерев'яний корпус цієї колонки прикрашений класичними фірмовими деталями Marshall, такими як декоративна вінілова обшивка, виразний поріг і культовий логотип. На передній панелі колонки знаходиться латунна табличка з датою заснування компанії - 1962 рік, як легкий кивок в бік традицій бренду і більш ніж п'ятдесятирічного неперевершеного звучання. Колонка займе гідне місце в будь-якій кімнаті.

НАЛАШТУЙТЕ СВІЙ ЗВУК

Налаштуйте звук відповідно до ваших вимог. У додатку Marshall Bluetooth або за допомогою аналогових регуляторів на верхній панелі колонки ви можете оптимізувати звук відповідно до умов приміщення, в якому перебуваєте. Ви можете регулювати гучність, високі і низькі частоти за допомогою латунних ручок або за допомогою додатку Marshall Bluetooth з вбудованим еквалайзером, якщо колонки немає під рукою.

ДРОТОВЕ ПІДКЛЮЧЕННЯ

Існує більше способів підключення, ніж просто Bluetooth 5.0. Використовуючи вхід RCA або 3,5 мм, ви можете підключити програвач, магнітофон або інші пристрої для відтворення аналогового аудіо. Кабель продається окремо.

ПІДТРИМКА ДЕКІЛЬКОХ ХОСТІВ

Колонка оснащена підтримкою декількох хостів, тому ви можете легко підключати і перемикатися між двома Bluetooth-пристроями. Тепер ви і ваш друг можете по черзі слухати те, що ви хочете.

ДОДАТОК MARSHALL BLUETOOTH

Ви можете налаштовувати звук і вибирати музику не лише за допомогою аналогових регуляторів, а й за допомогою додатку Marshall Bluetooth. За допомогою програми ви можете змінювати профілі еквалайзера, встановлювати стерео або навколишній режим, а також регулювати інтенсивність світлодіодних індикаторів на верхній панелі. Ви також можете миттєво розбудити колонку або перевести її в режим очікування.

Особливості продукту

Продукт
ВиробникMarshall
Код виробника184528
EAN7340055358125
Основна інформація
МодельWoburn II
Джерело живлення
ЕлектроживленняМережа
Максимальний час роботи від батареїНе застосовується
Час заряджанняНе застосовується
Зв'язок та підключення
BluetoothBluetooth 5.0
AirPlayНемає
NFCНемає
Wi-FiНемає
USB вхідНемає
Вхід MicroUSBНемає
Вхід USB-CНемає
Вихід для навушників Немає
АудіовхідТак
Слот для карти пам'ятіНемає
Додаткові функції
МікрофонНемає
Вбудоване радіоНемає
Функція павербанкаНемає
МультипойнтНемає
TWSНемає
Сумісність з голосовими помічникамиНемає
Технічні характеристики
Потужність130 W
Захист від бризокНі
Колірчорний
ПідсвічуванняНемає
Вага8550 g

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Портативні колонки Marshall Woburn II Black (184528)

Товар на складі
Артикул: 368229
17 152 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Штрихкод
Характеристики
Бренд  Marshall
Тип  Портативна колонка
Кількість каналів  2
Потужність колонок, Вт  130.000
Чутливість (дБ)  80.000
Бездротові інтерфейси  Bluetooth
Вхід/Вихід  Mini Jack 3,5 mm, RCA
Підсилювач  Ні
Живлення  Мережа
Матеріал корпусу  МДФ
Ширина, см  40.000
Висота, см  31.000
Глибина, см  20.000
Вага, кг  8.500
Гарантійний термін, міс.  12
Штрихкод  7340055358125

Новою поштою по Україні - за тарифами перевізника.
Адресна доставка та доставка до відділення.

  • Оплата за реквізитами;
  • Безготівковий рахунок без урахування ПДВ (комісія 1,5%);
  • Післяплата:
    ! Важливо враховувати комісію перевізника за послугу «післяплата» – 22 грн за оформлення платежу + 2% від суми товару;
  • Оплата частинами від ПриватБанку:
    При виборі Оплати частинами з клієнта утримується 3,13% одноразової комісії від вартості покупки, яка не повертається у разі скасування замовлення. Радимо звʼязатися з менеджерами для узгодження покупки, перш ніж здійснювати оплату;
  • Посилка в кредит від Нової Пошти.
     

Як передати товар на сервісне обслуговування:

  1. Необхідно зв'язатися з нашим сервіс-менеджером, будь-яким зручним для Вас способом (в телефонному режимі, e-mail, або месенджері), за контактами зазначеними на сайті. Повідомити інформацію щодо несправності виробу, для оформлення менеджером заявки в систему обліку. 

  2. Менеджер надає контакти, для відправки товару на сервісне обслуговування (Новою Поштою). Ми беремо на себе витрати доставки товару від Вас до нас, і назад (за домовленістю). По здійсненню відправки, обов'язково, повідомте менеджеру номер товарно-транспортної накладної, щоб кур'єр якомога швидше забрав товар з пошти і передав на сервісне обслуговування.

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів за винятком дня покупки (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути використаний). Це право гарантує Вам Закон про захист прав споживача.
Щоб мати змогу обміняти або повернути товар, будь ласка, переконайтеся в наступному:

  • товар не був в експлуатації, збережений його товарний вигляд, товар не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, механічних пошкоджень, заводська упаковка, ярлики, пакети все ціле (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю) .
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Вгору