Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Парова швабра Vileda Steam Plus

Парова швабра Vileda Steam Plus - надзвичайно ефективний пристрій, який знищує до 99,9% бактерій і вірусів. Вона ідеально підходить для прибирання всіх типів твердих підлог, а також килимів і килимових покриттів. Машина готова до роботи всього за 15 секунд. Більше того, якщо вам потрібно змінити кімнату, спрацьовує функція визначення температури. Це означає, що не потрібно чекати, поки швабра знову нагріється.

Прибирання без миючих засобів

Парова швабра Vileda Steam Plus не потребує миючих засобів для гігієнічного прибирання підлоги. Просто наповніть контейнер водою і почніть прибирання. Сила пари та мікрофібри видаляє навіть стійкий бруд і жирні плями для ідеального результату. А віконце для вимірювання рівня води дозволить вам перевірити, чи не потребує контейнер дозаправки.

Зручна парова швабра Vileda Steam Plus

Легка, зручна та ергономічна - це найкращий спосіб описати парову швабру Vileda Steam Plus. Поворотна головка та кутова форма ніжки дозволяють дістатися до важкодоступних місць, наприклад, під меблями або в кутах. Крім того, її легко знімати та зберігати. Зніміть ручку і повісьте її на задню частину швабри. Таким чином, її можна легко зберігати в шафі.

Для всіх типів підлог

Прилад можна використовувати для всіх типів нефарбованих підлог. Регулятор рівня пари дозволяє вибрати оптимальну вологість поверхонь, що очищаються. Таким чином, парову швабру Vileda Steam Plus можна використовувати для паркету, килимів або плитки. Більше того, спеціальна насадка для килимів дозволить освіжити їх легше, ніж будь-коли. Подушечки можна прати в пральній машині за температури 60 градусів і використовувати багаторазово.

Особливості продукту

Тип приладуПаровий очищувач
ПризначенняСвітильники; Килими; Настінна плитка; Паркет
ЖивленняМережа
КолірЧорний і червоний
Додаткова інформаціяКомпактні розміри; Зберігання обладнання на машині; Обертальна головка; Час нагрівання 15 секунд; Чистка без миючих засобів; Багаторазові подушечки можна прати в пральній машині при 60°C
Код виробника168917

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Парова швабра Vileda STeam Plus 168917

В наявності
Артикул: 356135
3 348 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Штрихкод
Характеристики
Бренд  Vileda
Тип  Парова швабра
Максимальна потужність, Вт  250.000
Ширина, см  24.000
Висота, см  70.000
Глибина, см  24.000
Вага, кг  3.000
Гарантійний термін, міс.  12
Штрихкод  4023103229716

Новою поштою по Україні - за тарифами перевізника.
Адресна доставка та доставка до відділення.

  • Оплата за реквізитами;
  • Безготівковий рахунок без урахування ПДВ (комісія 1,5%);
  • Післяплата:
    ! Важливо враховувати комісію перевізника за послугу «післяплата» – 22 грн за оформлення платежу + 2% від суми товару;
  • Оплата частинами від ПриватБанку:
    При виборі Оплати частинами з клієнта утримується 3,13% одноразової комісії від вартості покупки, яка не повертається у разі скасування замовлення. Радимо звʼязатися з менеджерами для узгодження покупки, перш ніж здійснювати оплату;
  • Посилка в кредит від Нової Пошти.
     

Як передати товар на сервісне обслуговування:

  1. Необхідно зв'язатися з нашим сервіс-менеджером, будь-яким зручним для Вас способом (в телефонному режимі, e-mail, або месенджері), за контактами зазначеними на сайті. Повідомити інформацію щодо несправності виробу, для оформлення менеджером заявки в систему обліку. 

  2. Менеджер надає контакти, для відправки товару на сервісне обслуговування (Новою Поштою). Ми беремо на себе витрати доставки товару від Вас до нас, і назад (за домовленістю). По здійсненню відправки, обов'язково, повідомте менеджеру номер товарно-транспортної накладної, щоб кур'єр якомога швидше забрав товар з пошти і передав на сервісне обслуговування.

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів за винятком дня покупки (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути використаний). Це право гарантує Вам Закон про захист прав споживача.
Щоб мати змогу обміняти або повернути товар, будь ласка, переконайтеся в наступному:

  • товар не був в експлуатації, збережений його товарний вигляд, товар не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, механічних пошкоджень, заводська упаковка, ярлики, пакети все ціле (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю) .
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Вгору