Каталог
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Опис

Ігрова гарнітура Corsair Virtuoso White

Бездротова ігрова гарнітура Corsair Virtuoso White - це неймовірний звук преміум-класу, комфорт протягом усього дня завдяки амбушурам з пінопласту, що запам'ятовують форму, і високошвидкісне бездротове з'єднання Slipstream Wireless.

Точно налаштовані 50-міліметрові неодимові динаміки забезпечують безкомпромісну якість звуку. Алюмінієва конструкція навушників Virtuoso White - це ідеальне поєднання легкості, міцності та максимального комфорту.

50-міліметрові неодимові драйвери

У навушниках Virtuoso White ви чуєте все краще: від найлегших кроків до найглибших басів. Пара підібраних і точно налаштованих 50-міліметрових неодимових драйверів високої щільності відтворюють звук у вражаючому діапазоні частот: 20 - 40 000 Гц, що вдвічі ширше, ніж у більшості ігрових гарнітур.

Три способи підключення

Навушники Virtuoso White можна підключити практично до будь-якого обладнання, незалежно від того, як ви граєте, завдяки трьом наступним способам:

  • Бездротове з'єднання Slipstream: це надшвидке з'єднання з радіусом дії до 18 метрів використовує технологію інтелектуального перемикання частоти (IFS), яка забезпечує найсильніший сигнал.
  • Дротовий USB-роз'єм: якість звуку Hi-Fi 24 біт / 96 кГц для першокласного прослуховування сумісних записів.
  • Дротовий 3,5-мм роз'єм: універсальне з'єднання дозволяє прослуховувати аудіо з широкого спектру пристроїв - від ЦАПів і аудіоплеєрів до ігрових консолей і мобільних пристроїв.

Знімний мікрофон широкомовного класу

Мікрофон, що використовується в Corsair Virtuoso White, є одним з найкращих мікрофонів, які коли-небудь додавалися до гарнітури. Всеспрямований мікрофон Virtuoso White з широким діапазоном дії забезпечує динаміку і чистоту голосу, порівнянну з окремими мікрофонами. Його можна повністю від'єднати від гарнітури, а підсвічене кільце RGB-світлодіодів вказує, чи він увімкнений.

Широкий частотний діапазон мікрофона і надшвидке підключення за технологією Corsair Slipstream Wireless майже вдвічі покращують частотну характеристику порівняно з типовою бездротовою ігровою гарнітурою. Це означає, що ваш голос під час спілкування з друзями та членами команди звучатиме чіткіше, достовірніше та природніше.

Легка та зручна конструкція

Алюмінієва конструкція Virtuoso White - це ідеальне поєднання легкості, міцності та максимального комфорту. Високоякісні амбушури з піни з ефектом пам'яті та наголов'я гарнітури мають м'яку форму і забезпечують комфорт під час багатогодинних безперервних ігор.

Особливості продукту

ПідключенняБездротове та дротове
Тип підключенняРадіо
Конструкція навушниківВнутрішньоканальні; закриті
Складна конструкціяНі
Аудіосистема7.1 багатоканальна
ШумозаглушенняПасивне
Діаметр діафрагми50 мм
Частотна характеристика навушників20 ~ 40000 Гц
Опір навушників32 Ом
Чутливість навушників109 дБ
Регулювання гучностіТак
Вбудований мікрофонЄ, на навушнику
Знімний мікрофонТак
Характеристики мікрофонаВсеспрямований
Частотна характеристика мікрофона100 ~ 10000 Гц
Опір мікрофона2k Ом
Чутливість мікрофона-40 дБ
Роз'ємиMinijack 3,5 мм - 1 шт; USB - 1 шт
Довжина кабелю1,5 m
Знімний кабельТак
Радіус діїДо 18 м
ЖивленняВбудована акумуляторна батарея; Зовнішнє
Максимальний час роботиДо 20 год
СумісністьWindows; PlayStation
Матеріал чашок навушниківЕкошкіра
Додаткова інформаціяАлюмінієва конструкція; Регульоване наголов'я; Чашки з підсвічуванням; LED підсвічування на чашках; Піна з пам'яттю в чашках; Перемикач відключення мікрофона; Рухомий мікрофон; Шумозаглушення навколишнього шуму в мікрофоні; Автоматичне вимкнення; Частота дискретизації: 96 кГц / 24 біт
КолірБілий
Код виробникаCA-9011186-EU

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення. Фотографії товару на сайті є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду товару.

Комп'ютерна гарнітура Corsair Virtuoso RGB Wireless White (CA-9011186)

Товар на складі
Артикул: 294762
8 498 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Бренд  Corsair
Тип  Комп'ютерна гарнітура
Спосіб підключення  Бездротовий
Тип бездротового підключення  Радіоканал
Тип конструкції  Повнорозмірні
Тип роз'єму  USB-C, 3,5 мм (mini-jack)
Опір, Ом  32.000
Чутливість, дБ  103.000
Автономність роботи, год  20.000
Вага, кг  0.321
Гарантійний термін, міс.  12

Новою поштою по Україні - за тарифами перевізника.
Адресна доставка та доставка до відділення.

  • Оплата за реквізитами;
  • Безготівковий рахунок без урахування ПДВ (комісія 1,5%);
  • Післяплата:
    ! Важливо враховувати комісію перевізника за послугу «післяплата» – 22 грн за оформлення платежу + 2% від суми товару;
  • Оплата частинами від ПриватБанку:
    При виборі Оплати частинами з клієнта утримується 3,13% одноразової комісії від вартості покупки, яка не повертається у разі скасування замовлення. Радимо звʼязатися з менеджерами для узгодження покупки, перш ніж здійснювати оплату;
  • Посилка в кредит від Нової Пошти.
     

Як передати товар на сервісне обслуговування:

  1. Необхідно зв'язатися з нашим сервіс-менеджером, будь-яким зручним для Вас способом (в телефонному режимі, e-mail, або месенджері), за контактами зазначеними на сайті. Повідомити інформацію щодо несправності виробу, для оформлення менеджером заявки в систему обліку. 

  2. Менеджер надає контакти, для відправки товару на сервісне обслуговування (Новою Поштою). Ми беремо на себе витрати доставки товару від Вас до нас, і назад (за домовленістю). По здійсненню відправки, обов'язково, повідомте менеджеру номер товарно-транспортної накладної, щоб кур'єр якомога швидше забрав товар з пошти і передав на сервісне обслуговування.

Ви можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів за винятком дня покупки (товар не підійшов за кольором, формою, габаритами, розміром або з інших причин і не може бути використаний). Це право гарантує Вам Закон про захист прав споживача.
Щоб мати змогу обміняти або повернути товар, будь ласка, переконайтеся в наступному:

  • товар не був в експлуатації, збережений його товарний вигляд, товар не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей, механічних пошкоджень, заводська упаковка, ярлики, пакети все ціле (товар знаходиться в тому ж стані, що і на момент передачі покупцю) .
Новий відгук або коментар
Оцініть товар
Надіслати
Вгору